introbanner-coping-and-dependency-1920x900

عبور از مسیر سازگاری و عادت به سمعک

گاهی برای حفظ حال خوب، تنها راه چاره سازگار بودن است

یکی از مواردی که ما را به عنوان انسان تعریف می کند، توانایی شگفت انگیز ما در تطابق با از دست دادن هاست. ما می توانیم از نظر جسمی، ذهنی و عاطفی با مشکلات سازگار شویم و کم شنوایی نیز از این قاعده مستثنا نیست.

به عنوان عضو خانواده ی فرد کم شنوا، از مکانیسم های جبرانی آنها حتما آگاه هستید، مکانیسم هایی نظیر نزدیک شدن به اسپیکر، درخواست تکرار در مکالمه، تظاهر به شنیدن و اجتناب از مکالمه.

textimagespot-coping-and-dependency-downside-1200x788

سازگاری و عوارض آن

آیا تطابق خوب است یا بد؟ در مواردی که امکان کمک وجود ندارد، سازگاری با کم شنوایی تنها راه حل موجود است. اما اگر امکان بهره گیری از ارزیابی شنوایی باشد، تطابق بدترین ایده ممکن است. با گذشت سال ها از کم شنوایی درمان نشده، انزوا و افسردگی باعث می شوند استفاده از سمعک چالش برانگیزتر شود.


وقتی مراقبت اهمیت پیدا می کند

این شما هستید که عضو خانواده خود را به تغییر و تحول از دنیای انزوا به دنیایی از امکانات جدید تشویق می کنید. رابطه شما در موفقیت این سفر نقش اساسی دارد. شما باید با تلاش زیاد، دلگرم کننده، خلاق و دوستانه از او حمایت کنید.

یک استراتژی تطابقی معمول و خطرناک که به طور ناخود آگاه ممکن است از شما سر بزند، هنگامی است که با هدف کمک به فرد و عادی جلوه دادن شرایط، بیش از حد از او محافظت کنید. شما از موقعیت های اجتماعی که ممکن است فرد مورد علاقه شما را به چالش بکشد دوری خواهید کرد؛ شما پایان گفتگو را انتخاب می کنید؛ شما تماس های تلفنی را جواب می دهید و به عنوان "سمعک انسانی" همچنان مانور می دهید.

به عبارت دیگر، شما فقط فکر می کنید مفید هستید اما در حقیقت یک همدست در انکار و تطابق با موانع برای او هستید. تشخیص این وضعیت وقتی در داخل این شرایط قرار گرفته اید، همیشه آسان نیست. احتمالا به دلیل حس وابستگی، احساس خوبی دارید اما با این شیوه به پیشرفت فرد کم شنوا کمکی نخواهید کرد.


textimagespot-coping-and-dependency-walking-the-line-1200x788

در کنار او حرکت کنید

شناخت وابستگی متقابل بخش مهمی از یک رابطه مراقبتی است که فراتر از استراتژی تطابق است. بله، شما باید کمک و پشتیبانی کنید، اما این بدان معنا نیست که شما اول خط بایستید. شما نباید خود را مسئول پیشرفت شنوایی شریک زندگی خود بدانید. درعوض، به او کمک کنید تا درک کند که در این امر نقش فعال و اصلی بر عهده اوست.

این اولین قدم است. قدم بعدی پیشرفت به سمت زندگی بهتر است.

  • دریافت خدمات

    بیاموزید که چگونه سمعک خود را تمیز کنید، باتری و کلاهک را تعویض کنید و موارد دیگر.

  • شنوایی خود را بررسی کنید

    فکر می کنید دچار کم شنوایی شده اید؟ اولین قدم را بردارید و این ارزیابی کوتاه را انجام دهید

  • آیا گوش شما سوت می کشد؟

    وزوز گوش چیست و چرا برخی از افراد به آن مبتلا می شوند. راهکارهای بهبود علائم چیست؟

  • یک متخصص شنوایی پیدا کنید

    یک متخصص مراقبت شنوایی می تواند شنوایی شما را بررسی کند و درمانی را که برای شما مناسب است تشخیص دهد